Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fikus

Hej!
Jag har just fått äran att överta två jättefina fikusar från mitt jobb, allt jag skulle vilja veta är helt enkelt lite mer om dom, mer  kulturhistorisk fakta vilket har varit svårt att hitta på nätet. Jag är intresseras av vad växten har använts till förr, om den har gjort det.

Vissa växter har ju dyrkats i olika länder förr, till och med ansetts heliga på olika sätt, det är lite sådan fakta som jag skulle vilja hitta om fikusen, kanske medicinalmedicinsk fakta om någon sådan finns för fikusen- Kanske vet du något eller så vet du vart jag kan hitta sådan fakta?

Tack på förhand!
MVH, Veronica

Odla Svarar: 

Tyvärr har jag inte mycket kulturhistorisk fakta om dem, så det enklaste är att du tittar i rumsväxtböcker i biblioteket, där finns det många sådana böcker, så man kan samla fakta från olika.

Sylvia