Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fikonträdet tappar bladen

Har haft fikonträdet i växthus. Bladen börjat gulna. Vi tog in det i huset för en vecka sen. Nu har alla bladen gulnat och ramlat av. Går det att rädda? Det finns sex fikon på som är gröna. Det har växt nästan en meter. Vi köpte det i juni 07.

Märta

Odla Svarar: 

Det SKA ju tappa bladen, det är en lövfällande buske! Helt naturligt, alltså. Det skulle ev. kunna övervintra i växthuset om ni har några plusgrader där vintern igenom, kanske med hjälp av en s.k. frostvakt? Inne kan det bli för varmt och torrt för det, men kan ni ordna en sval plats med temperatur på ca 10 grader så är det OK.

Sylvia