Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fick en Nerium

Fick en Nerium ca 1m hög av en släkting som flyttade i februari i år och inte hade plats för den. De har haft den på sin altan sommartid där den blommat så fint varje sommar. Jag planterade om den och har den på vår inglasade altan. Den har vuxit ganska mycket men tyvärr inte blommat i år. Vad kan det bero på? Ska jag beskära den och när i så fall?

Susanne

Odla Svarar: 

Den kanske tar en paus bara på grund av flytten och omplanteringen. För du har väl vattnat och gödslat?

Om den har långa skott, så kan du beskära den på våren när den nya växtsäsongen börjar. Annars är det ingen brådis att klippa, du kanske klipper bort blomanlagen då.

Sylvia