Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Farväl till rönnen

Jag har tidigare fått rådet att ta bort rönnen i trädgården. Den har sorgligt nog åldern inne för det. Nu undrar jag när är bästa tiden att ta ner den? Var kan man få hjälp, jag är ensamstående och behöver hjälp med allt, till bästa pris naturligtvis. Nedtagning, kapning och bortforsling av allt. Jag har sökt på arborist men inte hittat någon i närheten. För övrigt så är det bara trädgårdsanläggare och dom kan jag väl inte få hjälp av.

MVH Raija

Odla Svarar: 

Om du kollar på Gula sidorna och tittar på Trädfällning, så hittar du säkert folk. Men kräv att få se att de har en ansvarsförsäkring! För om det skulle hända något, så är du då inte blir ansvarig själv för ev. skador. Jag tycker att du även ska ta stubbfräsning, så att det inte kommer upp rotskott sedan och det är ju bra att blir av med den missprydande stubben.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.