Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fargesia murieliae, bergsbambu

Hej Sylvia!
Har anlagt en ny trädgård och fått hjälp av en trädgårdsanläggare. Han kom med en bambu, som vi har planterat vid vår kommande uteplats. Jag har bara det latinska namnet och undrar vad det är för bambu vi fått i vår trädgård?

Namnet är Sinarundiria Muriele (stavas det så?). Jag undrar också hur man sköter denna bambu.

Läste även att man bör sätta bambu med en stor plasthink runtom, vilket vi inte gjort. Bör jag tänka på denna lösning?

TUSEN TACK på förhand!
/Mariette

Odla Svarar: 

Om ni inte är rädda för att bambun sprider sig, så behöver ni inte sätta den i en hink. Vill ni däremot hålla den liten och i ett ställe så är det bra. Hinken ska vara bottenlös.

Skötseln begränsar sig till att vattna om det är torrt länge plus gödsla på våren. Blåkorn, kogödsel eller dylikt går bra.

Sinarundinaria murieliae heter numera Fargesia murieliae = bergsbambu på svenska. Det finns olika namnsorter som blir olika stora. Vilken ni har vet jag ju inte.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.