Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fånga eller döda en mullvad

Hej.
Jag undrar om Ni kan hjälpa mig med ett vanligt problem, nämligen mullvadar.

Jag undrar hur man fångar eller dödar en mullvad och hur man ser till så att man inte får in nya i trädgården.

Tacksam för svar
Rickard

Odla Svarar: 

Mullvadar är mycket svåra att få bukt med. Det finns fällor som man gräver ner och jag har även träffat en farbror i Skåne som visste hur man placerade fällorna men jag måste medge att jag inte fattade riktigt hur han gjorde. Det krävs list och uthållighet. Fråga gärna på forumet. Kanske finns det någon mullvadsexpert där. Här i Stockholmstrakten är vi förskonade från mullvadar men vi har sork i stället.

Jag har provat ett slags små lökar som man köper på en annons i tidningen Land "Sorkfritt". Det verkar som om sorken undviker de områden där lökarna satts. Men de flyttar sig så att man måste täcka hela tomten med ett rutnät av lökar 3x3 meter. Då kan man kanske få dem att gå över till grannen i stället.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.