Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fakirblomma, Streptocarpus

Hej!
Nu är det dags för ett återkommande problem, hur får man växterna att klara vintern. Jag har en vacker blomma, som jag tror heter fakirblomma, streptocarpus. Det är inte den sort man brukar ha som krukväxt, utan den har mindre blad och mängder av små blommor. Kan man ta in den och ha den som vanlig krukväxt över vintern eller är det en ettåring?

Tack på förhand och hälsningar
Kerstin

Odla Svarar: 

Man kan ta in den och försöka hålla den i liv till våren, då man kan byta jord och ta bort fula blad, som man kan ha till sticklingar. Häng upp den framför ett ljust fönster, men minska vattningen, sluta gödsla och försök ha svalt.

Sylvia