Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Fågelelände

Hej Sylvia!
Min fråga gäller inte växter, men jag hoppas att du kanske kan ge mig tips ändå. Visst är fåglar fina djur, men jag vill inte ha deras avföring på mina möbeldynor och mitt altangolv. Tror du att de "går på" tricket att sätta ut t.ex. en keramikfågel?

Vår TV-antenn är en annan populär sittplats och nedanför den är altanen följaktligen täckt av fläckar. Vi prövade med att hänga upp en cd-skiva som svängde och glittrade där uppe, men den struntade de i. Vad kan man göra?

Vänliga hälsningar
Cathrine

Odla Svarar: 

Nej, de är klokare än så, de går inte på en keramikfågel! Men kanske en rovfågelsilhuett i naturlig storlek som hänger och blänker i ett träd e.d. i närheten? Eller skaffa en katt som vaktar sin revir liggandes på altansoffan! :-) Annars är jag inte så haj på detta med att jaga bort fåglar, hos mig brukar de inte göra större skada.

Sylvia