Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Få julgran till att slå rot

Vi köpte en otroligt fin gran några veckor innan jul. Vi högg den själva och satte in den samma dag. När det var dags att ta ut den var den lika fin - inga torra, lösa barr alls utan spänstig och fin. Nu undrar jag om det går att få granen till att slå rot. Vi har satt den i vatten med lite näring i.

Tack på förhand!
Cecilia

Odla Svarar: 

Nej, det tror jag inte! Men ni kan ju ha den kvar så länge den är fin, kanske ute om det inte är minusgrader så att vattnet fryser. Och ni kan säkert köpa en liknande gran med rötter om ni går till samma ställe och frågar...

Sylvia