Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Få Clivia att blomma

Jag har flera mönjeliljor (Clivia), några av dem är 10-15 år gamla. Somliga har jag delat på och de har stått och surat länge. Jag har vattnat sparsamt under hösten. Finns det något knep för att få dem att blomma? Stämmer det att de inte gillar att duschas?

Fågelvägen

Odla Svarar: 

Clivior är ganska besvärliga växter att få att blomma. De vill stå varmare än 21 grader och mycket ljust, men inte i direkt solsken. Vissa sorter vill ha det ännu varmare. De är kinkiga också vad gäller jord och krukstorlek. De vill ha en lagom stor kruka med lagom god jord och det är inte alltid man lyckas behaga dom. Har de för stor kruka eller får för mycket näring, så vill de inte heller blomma. Man får pröva sig fram.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.