Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ett frö = en växt

Hej,
jag undrar hur många frön man lägger i varje lilla plastkruka vid förodling?

Med tanke på att fröpåsarna ibland innehåller jättemånga frön (tex. prästkrage, persilja m.fl. m.fl.) så har jag nu delat upp tex. prästkragefröpåsen i fyra minikrukor, är det rätt?

Det är väl så att FLERA frön är EN växt, eller är ETT frö EN växt?

Tanken och frågan bara slog mej, åsså började jag grubbla...

PS. prästkragefröerna är en helt vanlig påse ifrån Bröderna Nelson ,där finns tex. en avbild på sådjup: ETT frö i EN grop...

mvh Sandra

Odla Svarar: 

Jo, det är ju så att ett frö = en växt. Så du kan i princip så ett frö per kruka och få en växt, men det är så att alla frön inte brukar gro (grobarhet står på påsarna), så det är bättre att så några st per kruka och antingen skola om sedan så alla får en egen kruka eller knipsa bort de svagaste... om man nänns.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.