Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Engelsk ros, 'Wedding Day'

Hej Sylvia,
vi köpte en engelsk ros: Wedding Day som vi planterade för en vecka sedan, i gropen hällde vi gödslad (hönsgödsel) och kalkad torvmull som vi blandade med planteringsjord. Nu har jag precis läst ett svar från dig ang. gödsling och nyplantering och förstått att det kan bli för kraftigt för den nya plantan. Ska jag gräva upp rosorna och ta bort jorden och lägga i ny rosjord i stället?

Tacksam för svar till nybörjare...
hälsningar Inga-Lill

Odla Svarar: 

Ja, det kan du göra, då det bara har gått en vecka och de inte har hunnit rota sig. Den speciella rosjorden har bra sammansättning för rosor och det räcker den frästa tiden, men gödsla kan man göra sedan på ytan när det har gått någon månad, runt midsommar alltså. Rosor ska inte gödslas senare, för att de ska hinna förveda sig inför vintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.