Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Endast vildskott på rosen

Hej Sylvia,
För ett par år sedan klipptes av misstag två rosor ner till marken i samband med att vildtomten rensades. Jag vill så gärna rädda dessa rosor men de skott som kommer upp verkar vara endast vildskott. Det måste ju finnas liv i rötterna men hur gör jag får att få fram riktiga skott av rosen?

Passar på att fråga om Afrikas blå Lilja. Köpte en stor knöl förra våren på Trädgårdsmässan i Älvsjö. Fick besked att jag skulle övervintra den svalt, ljust eller mörkt och att inte vattna den alls.

Trots det har jag vattnat den ett par 3 gånger under vintern. Alla blad är helt torra. Är det normalt? Hur gör jag nu? När bör jag ta fram den i ljuset? Bor i Stockholm.

Stor tack på förhand
Med vänliga hälsningar
Linda

Odla Svarar: 

När det gäller rosen:
Troligen var den en ympad ros, det vill säga den ädla rosen satt på rötterna av en vildros. När ni klippte ner den, tog ni av den under förädlingsstället, vilket betyder att ni tog bort hela den ädla rosen. Endast vildrosens rötter är kvar, vilket ju bevisas av att det enbart kommer upp vildrosskott från roten! Tyvärr inget att göra.

Om Afrikas blåa lilja och dess skötsel kan du läsa här:
http://www.odla.nu/artiklar/agapanthus.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.