Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Emmaljunga-jord

Var i Karlstad hittar jag den fantastiska jorden från Emmaljunga med geléklumpar i? I fjol hittade jag den men i år? Det är den bästa "köpe-jord" vi haft pga. egenskaperna att behålla vatten. Vi hade den naturligtvis bara till amplar, urnor och lådor - inte till friland. Kan du hjälpa mig? BRÅDIS! Jag har köpt en Kamelia i kruka - kan jag sätta ner den i jord vid en husvägg - kommer den att övervintra eller måste den in då?

Synnöve

Odla Svarar: 

Tyvärr har jag ingen möjlighet att svara var den finns i just Karlstad, men ring till Emmaljunga och fråga vem som säljer deras produkter:

EMMALJUNGA TORVMULL AB
Emmaljunga 2123 280 22 Vittsjo Tel: +46 451242 15

Sylvia