Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Eklöv

Hej!
Vi heter Anna och Evelina och bor i Stockholm. Vi har hört att man på nationaldagen kommer att skicka ut 50.000 ballonger upp i luften inifrån Stockholm. När vi läste på kommunens hemsida skrev de att ballongerna kommer förmultna lika snabbt som ett eklöv.

Därför undrar vi: Hur lång tid tar det för ett eklöv att förmultna i naturen? Hoppas att du har möjlighet att hjälpa oss med svar på detta.

Anna och Evelina

Odla Svarar: 

Lika SNABBT som ett eklöv!? Säg hellre lika LÅNGSAMT som ett eklöv. De är de långsammaste löven att förmultna, tar flera år, men jag har tyvärr inte någon exakt mätdata.

Sylvia