Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Drivit upp ananas från en frukt

Hej.
Jag har en ananas, som jag har drivit upp från en frukt. Jag skar av bladen från frukten och planterade dessa. Det är ca 4-5 år sedan. Nu har den blivit jättestor och det finns en blomma i den. Än så länge är det en knopp, som liknar en ananasfrukt, och nu undrar jag. Vad gör jag? Skall den ha växtnäring och mycket vatten eller?

Undrar
Lena

Odla Svarar: 

Ja du får efterlikna dess normala klimat så mycket du kan. Du kan vänta med att gödsla ännu ett par månader för det är fortfarande för mörkt men sedan är det bara att stå på med vatten växtnäring och värme och sol. Plantera gärna om den i en stor kruka med U-jord.

Göran