Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dracaena

Hej,
jag vet inte om jag kan fråga dig om hjälp med en sån här sak, men jag provar. Jag har en Dracaena marginata. Jag och min sambo gav vatten till den samma dag utan att vi visste att den andra hade gett den vatten, efter ett tag började den sloka och har börjat ruttna inifrån. Hur ska vi göra för att den ska klara sig? Kan vi kapa stammen eller hur ska vi göra?

MVH
Emma

Odla Svarar: 

Det beror på hur illa den mår, svårt att veta utan att se patienten. Om den lever ännu så kan du försöka. Är den dyblöt så ta ut den från krukan och ställ den på en massa gamla tidningar som suger upp vattnet.

Sylvia