Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Doftrankan tappar knoppar

Jag har två nyinköpta doftrankor fullt av knoppar har vattnat enligt skötselråd men knopparna slår inte ut, de faller av innan vad kan det bero på? Jag har dem i österfönster inga element under.

tacksam för svar.
hälsningar Christel

Odla Svarar: 

När en växt kommer direkt från ett växthus, Garden Center e.d. så får den en chock av att dels tas ut i svinkylan (även om den är välpaketerad, eller så har den fått kyla redan på väg till GC), packas upp i värmen efter att ha blivit kall och sedan ställas i rumstemperatur i ett rum med mycket torrare luft och mindre ljus än i växthuset. Kanske har man också ställt den annorlunda gentemot ljuset, så att knopparna vrider sig loss när de vänder sig mot ljuset. Där har du några idéer om varför det kan bli så.

Sylvia