Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Doften av Poppel

Anna Naeslund

Hej Sylvia!

Kan Du hjälpa mig att få svar på en fråga som jag grunnat på en tid...? Exakt vad är det som doftar så himla gott från Poppeln? Den doftar ju tidigt....innan vare sig blad eller eventuella blommor är synliga. Jag tror mig veta att det är just Poppel jag går förbi på min dagliga promenad och fick det även bekräftat av en tomtägare (med Poppel) häromdagen.Har försökt Googla på detta men inte funnit svar, och bilderna av Poppel gör mig inte klokare.Kan Poppel ha många olika skepnader? Doften är ju så påtaglig och underbar, så jag är förvånad att man inte hört om detta tidigare!!!! Mycket Tacksam För Svar

Vänliga Försommarhälsningar, Anna Naeslund

Odla Svarar: 

Poppeln doftar även avlövad, då den har hartsklädda vinterknoppar med fjäll i flera våningar. Den doftande hartsen finns där inne i fjällen även när bladen inte har hunnit öppna sig.

Att man inte planterar poppel nära bebyggelse har att göra dels att den har väldigt kraftigt rotsystem som skadar husgrunder och ledningar och tar all vatten från andra växter. Den passar bara där det finns gott om plats, som parker etc. Dessutom skräpar honträden alldeles förfärligt med sina stora, fluffiga hängen.

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.