Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Döende Hibiskus

Hej!
Jag har en hibiskus som står i söderfönster som har tappat de mesta bladen utom i toppen. Elementen är väldigt varma så jag har försökt att duscha blomman ofta vattnat rätt sparsamt nu under vintern. Till slut så klippte jag av toppen och satte den i vatten och trodde jag skulle få rötter på den, men alla bladen har ramlat av där också. Vad händer? Kommer den avklippta plantan resp. skottet att klara sig?

Kristina

Odla Svarar: 

Det är just elementet under som verkar vara boven. Hibiscus vill övervintra svalt, ca. 13-15 grader, och så ljust som möjligt. Torr luft tål den inte heller. Så tyvärr, det är inte mycket att göra om du inte kan ge den det den vill ha. Du kan försöka flytta plantan svalt och ljust och sedan byta jord, om den inte är helt uttorkad, förstås.

Sylvia