Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Djävulsbuske

DjävulsbuskeHej!
Vi har en djävulsbuske (1 år gammal) Då vi planterade den formade vi den nästan genast och i år är den riktigt fin och ca ½ m hög. Efter att sett bilder på den förstår vi att den blommar! Vi blev glatt överraskade men har varken sett tillstymmelse till knopp eller blom. Finns det olika sorter eller blommar den när den blir äldre!

Tacksam för svar!
Ingbritt

Odla Svarar: 

Ja, den blommar när den blir äldre! Din buske är alldeles för liten för att blomma ännu, men om 1-2 år så blommar den om du inte klipper. Den växer dessutom mycket snabbt. Bifogar en bild.

Sylvia