Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dicentra spectabilis, löjtnantshjärta

Hej!
Jag köpte sent i våras några plantor av Dicentra spectabilis, löjtnantshjärta.

Som jag har läst blommar dessa i maj-juni och vissnar sedan ner. Men mina har blommat hela sommaren och fortfarande nu i slutet av augusti, och har ännu inte vissnat ner. Dessutom har de växt oerhört mycket och blivit tre gånger så stora som innan. Jorden var välgödslad med brunnen kogödsel.

Varför gör de så här? Jag är helt säker på att det är löjtnantshjärta och inte fänrikshjärta.

mvh
Kerstin i Lindome

Odla Svarar: 

Det är bara att gratulera, du har tumme med löjtnanterna!! I och med den sena "starten" så tror de väl att de ska hålla på så här sent. Det kan också vara den fina jorden som gör att de orkar blomma.

Det kanske inte blir så här efter övervintringen, men skulle det bli så, har du kanske fått tag i en klon som skulle löna sig att föröka upp i så fall!

Rapportera gärna nästa sommar!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.