Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dela schersmin

Hej!
Vi har en väldigt stor och vildvuxen schersmin i trädgården. Har läst dina råd om hur och när beskära den, men jag undrar om det till och med går att dela den och flytta ca halva till nytt ställe? Vad bör man i så fall tänka på? Är rotsystemet stort?

MVH,
Anna-Karin

Odla Svarar: 

Jag är rädd för att rotsystemet är stort om den är väldigt stor och vildvuxen. Men kolla om ni kan få loss rotsticklingar med rötter, sådana brukar det finnas gott om. Dessa kan man sedan plantera på annan plats, gärna några ihop, för att få yvigare planta snabbare.

Sylvia