Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Dagliljorna har börjat växa

Jag har två stora krukor med dagliljor som jag i höstas ställde in i cykelskjulet. I dag såg jag till min förvåning att dom har börjat skjuta nya blad som har hunnit bli ca 2 dm. Det känns som att det är alldeles för tidigt, kan man få dom att "somna" om på något sätt utan att dom tar skada? (Jag har sänkt värmen från ca 7 grader ner till 1-2) grader.

Hälsningar
Monika

Odla Svarar: 

Du har gjort vad du har kunnat nu, då det tydligen har varit för varmt tidigare. Annars är det inte mycket du kan göra. Ljust och kallt och lite vatten om de ser torra ut.

Sylvia