Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cypress eller Tuja

Hej Göran!
I höstas klippte vi ner en hel del Cypress eller Tuja, jag körde det i kompostkvarnen men vågade inte lägga det i komposten utan har förvarat det i vinter i plastsäckar. Jag har både en varmkompost blandad med köksavfall som är full nu och en vanlig kompost för enbart trädgårdsavfall. Kan jag tillsätta detta klipp nu i vår när jag börjar med ny kompost, eller är det för mycket "terpentin" i det?

Tack för alla tips som jag läst i Frågor och svar.
Hälsningar Gunnel

Odla Svarar: 

Förr eller senare bryts terpentinet ner och blir oskadligt. Träet blir ju konserverat så det kan ta en tid. Det innehåller obetydligt med växtnäring så kanske kommunens container för trädgårdsavfall är ett bättre alternativ.

Göran