Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cypress

Kan man plantera cypress nu?

Henry

Odla Svarar: 

Det är inte den bästa tiden att plantera några vintergröna växter nu. Vårplantering är att rekommendera, då har växterna hela sommaren på sig att etablera sig. Men om man nu står där med en cypress i handen, så får man antingen plantera den i backen och täcka marken med löv så den inte fryser så fort eller förvara den ljust, kallt men frostfritt över vintern och se till att vattna hur man än gör. Har man planterat i marken så får man också skydda mot vårsolen på vårvintern med solskyddsväv, annars kan den få "solbränna".

Sylvia