Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cymbidium

Hej Björn!
Jag köpte 2 orkidélökar i en orkidéträdgård på Madeira i juni. Hon som sålde dem försökte förklara hur jag skulle odla dem men var inte så bra på engelska. Jag förstod det som att jag skulle sätta den avlånga löken i orkidémull med en tredjedel ovanför jorden. Sedan skulle jag vattna dem med en dl vatten en gång i veckan  (växtnäring varannan vecka). Jag gjorde som hon sa och nu har ett grönt blad växt upp vid sidan om den ena löken. Är detta verkligen rätt? Ska man inte gräva ner hela löken? Det ser lite konstigt ut med en bit som sticker upp. Jag vet inte vilken art det är.

Tacksam för svar!
Vänliga Hälsningar Ida

Odla Svarar: 

Hej Ida,
Plantan du köpt är en Cymbidium. Planteringen skall vara som du har har den -- en del av bulben ovan mark. Framtida bulber kommer nog troligen vara helt ovan mark!

Vad gäller odlingen kan du läsa den här artikeln.

Lycka till!
/ Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.