Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cyklamen

Har 3 st cyklamen som har stått ute utom när det var som kallast. De börjar se lite hängiga ut men har fortfarande knoppar. Hur vinterförvarar jag dom bäst? I källare/torpargrund eller en sval veranda där temperaturen är ca 10 gr men där det blir varmt när solen skiner. Jag kan ej ha dem inne, det är för varmt.

Birgitta

Odla Svarar: 

Verandan låter bra, för de måste ju ha ljus om de har knoppar. Låt dem stå där hela tiden, ta inte in och ut så att de blir för varma emellanåt. Om solen skiner på dem ibland så gör det inte så mycket, du kan väl vädra om det kniper?

Sylvia