Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cupressus macrocarpa 'Goldcrest'

Hej,
har fått en: Cupressus macrocarpa 'Goldcrest', härlig gulgrön färg med frisk behaglig doft, är den släkt med den ädelcypress (chamaecyparis) som vi kan odla här i våra trädgårdar, är den tänkt som en uteväxt och i så fall härdig här, bor i zon 1, eller går den att odla som krukväxt inne.

MVH
Karin

Odla Svarar: 

Cupressus macrocarpa 'Goldcrest' är en gulbarrig montereycypress som KANSKE går att odla i zon 1 i mycket skyddat läge och täckt? Jag har inte prövat. Den är egentligen menad som inneväxt, en sådan där "julbarr", så att säga.

Det är medlemmar i släktet Chamaecyparis som går att odla utomhus hos oss.

Sylvia