Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Close' äppelträd

Hej!
Har ett Close-äppelträd som har blivit väldigt stort. Varje år klipper vi nya toppgrenar på över en halvmeter. Nu undrar vi om vi inte bryr oss om att klippa av dessa vad händer? Vi är inga ungdomar och börjar tycka det är svårt att klättra i träd.

Tacksam för svar.
Gun

Odla Svarar: 

Då växer toppgrenarna ytterligare en halv meter och blir så grova att ni kanske inte rår på dem med sekatör utan måste såga av dem. Eller också låter ni trädet växa bäst det kan och låter det så småningom pensioneras. Det blir dock svårt att nå äpplena på de höga grenarna men de brukar ju komma ner frivilligt så småningom.

Göran