Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Citrus

Hej,
jag har ett par citron träd var av den ena är full med både citroner blommor och knoppar men bladen är fulla av någon vätska som är klibbig och ser ut som sockerlag det är så mycket att det droppar ner på golvet! Är det bra eller dåligt? Trädet verkar må bra i övrigt.

Mvh
Ove

Odla Svarar: 

Citrus utsöndrar "sockerlag" så det är inget fel på den. Bara håll ett öga på att det inte växer sotsvampar på bladen sedan. Du kan ibland torka av bladen med en fuktig trasa så att de inte är dammiga och samlar mer grogrund för sotsvampar.

Sylvia