Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Citronträd med kladdiga blad

Jag hade något på mina citron- och apelsinträd i våras och under sommaren har de mått bra utomhus. Men när jag nu tagit in dem i ett ljust kallt rum för vinterförvaring så har det återkommit att bladen blir klibbiga. Under hela vintern försökte jag med såpa och skrubbade bort det - men tydligen är det något som kommer igen.

- Är det något jag kan göra åt det utan att använda gift - jag vill ju gärna skörda frukterna!

Juanita

Odla Svarar: 

Utan att ha sett det, så gissar jag att det är den för citron helt naturliga sockerdaggen som du försöker få bort! Om du inte ser några odjur på växten och den mår annars bra, så är det säkert så. Du behöver inte göra någonting i så fall, ev. lägg en gammal matta e.d. under växten så att golvet inte blir klibbigt.

Sylvia