Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Citronträd

Hej!
Jag planterade en citronkärna för ca 15 år sen. Den blev ett litet träd av den. Men det stannade i växten då det stått i relativt mörkt rum i ca 4 år. Detta var för ca 7 år sen. Då blev även trädet avbrutet och stammen är nu bara ca 5 cm lång. Där växte sen ut 2 små grenar som då växt till sig rakt uppåt. Nu är trädet ca 1,20 m högt. Jag får inget buskighet på den trots att jag klippt av dem lite då och då och små nya har kommit fram. Hur göra? Nu har den även tappat alla blad vilket den aldrig gjort tidigare. Plus att ändarna på kvistarna har börjat skrumpna. Håller den på att dö? Den står i ett fönster utan stark sol. Vattnar inte för ofta.

Pauline

Odla Svarar: 

Varje vinter är en kris för ett citronträd här. Att den inte buskar till sig kan bero på ljusbrist. Du får se om den sätter skott nu när det blir ljusare annars är den nog tyvärr död.

Göran