Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Citronerna blir inte Gula

Hej
I våras köpte jag ett citronträd som jag placerade i vår vinterträdgård. I maj någon gång kom där blommor på trädet och efter det så kom där 4 stycken citroner. Nu har citronerna hängt på trädet i sen i somras och dom har inte blivit gula än. Vad är det för fel på trädet? Kan jag göra något åt trädet. Trädet är cirka en meter.

Pontus

Odla Svarar: 

Citronerna mognar ibland mycket långsamt, de behöver sol och värme för att mogna. Det behöver alltså inte vara ngt fel utan helt enkelt brist på sol.

När det har blivit varmt ute och frostrisken är förbi, välj citronen sakta att vara ute i solen. Då kanske det blir fart i den.

Sylvia