Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Citron

Pierre

Hej

Har ett citronträd som jag odlade från frö för ca 4 år sedan. Den är idag lite mer än 1 meter och sen någon månad tillbaka så har den tappat nästan alla sina blad (3 blad kvar på plantan). Den har inte heller fått några skott och grenarna är fortfarande "mjuka". Vad beror det på och kan jag göra något åt det?

/Pierre 

Odla Svarar: 

Hej!

Svår att vara växtdoktor utan att se patienten... Men hur har du citronträdet. Står den inne eller har du redan tagit ut den? I det sista fallet kanske det är för kallt. 

Står den inne, så kolla att det inte är någon ohyra på den, t.ex. sköld- och rotlöss är vanliga på citron. Trädet står väl inte heller för varmt och torrt intill ett element? Det får väl tillräckligt med ljus? Du har inte glömt att vattna eller kanske har du vattnat för mycket? Ja, där har du några saker som du kan kolla. 

Med vänlig hälsning

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.