Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cherimoyaplanta från frö

Vet inte vem jag ska fråga, provar med dig. Har en 1dm hög cherimoyaplanta med 8 blad tagen från frö i somras. Bladen är mycket blekta, den växer dåligt och har dåligt rotsystem. Den står i en 15cm plastkruka med vanlig blomlådejord blandat med ca hälften leca. Har vatten ståendes bredvid och sprejar den med vatten varje dag. Några tips?

Anna 

Odla Svarar: 

När det gäller exotiska frukter som är anpassade till ett helt annat klimat än vi har här är det inte så konstigt att de är svaga efter den långa mörka vintern. När ljuset ökar piggar nog växten på sig.

Göran