Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Chaplins pink

Hej!
Jag köpte en Chaplins Pink climber som nu är ett år. Jag har den klättrande på balkongen. Jag bor i Göteborg. Det följde inte med några skötselråd så nu undrar jag om du kan vara vänlig & ge mig det. Kan den övervintra på balkongen om jag täcker krukan med frigolit & tidningspapper? Hur mycket vatten ska den ha under vintern? Ska jag klippa ner den till våren? Hur mycket? Ska jag i så fall sköta om den på något speciellt sätt efter nedklippningen?

Tacksam för svar.
Alva

Odla Svarar: 

Den kan säkert övervintra på balkongen i Göteborg. Du kan placera krukan i en stor frigolitlåda (Bauhaus hade sådana åtminstone förr) och täcka jorden med isolerull e.d. under den kallaste perioden, men vi har ju sällan några längre frostperioder här. Låt det inte regna i krukan, stillastående vatten under vintertid är förödande! Men kolla då och då när det är plusgrader ute så att den inte helt torkar ut heller. Täck gärna själva rosen med juteväv mot vårsolen sedan i februari-mars så den inte vaknar för tidigt.

På våren tar du bort ev. döda grenar och snyggar till den, kortar in för långa spjut etc, men den ska inte klippas ner så mycket eftersom den ju ska klättra!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.