Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cambria

Hej!
Nu är det så att jag har fått en orkidé i julklapp! Den heter Cambria och vad jag har förstått så är det en hybrid. Cambria är tydligen ett samlingsnamn för olika hybrider. Jag undrar hur jag ska sköta denna! Hur ofta vattnar man, har hört att en del vattnar en halv kaffekopp i veckan och sådant. Vore väldigt tacksam för svar! Vill ju så gärna att den ska överleva då den var enormt vacker!

MVH Therese

Odla Svarar: 

Hej Therese,
Visst är det så att Cambria har blivit ett samlingsnamn för en hel mängd hybridfamiljer. Det är riktigt svårt att reda ut begreppen, tycker jag. Men, att odla plantorna är enkelt i alla fall. Du sköter den som en Oncidium om vilka du kan läsa i min lilla artikel här.

Om du har fler frågor får du gärna höra av dig!

Vänligen,
Björn
neovita orkidéer & odla.nu