Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Byta Liguster plantor

Hej, Vi har en ligusterhäck som vi satte för ca 20 år sedan plötsligt så dör flera plantor vi har bytt ut till nya samma liguster och det tar sig ändå inte jag vet inte hur vi skall göra.

Vi har en hörntomt så igentligen behövs ingen häck där men jag vill gärna ha en på våran baksida av huset till allmänningen det känns lite tryggt. Jag vet inte hur man skall göra det är ca 4-5 m som jag vill ha en häck sedan kommer långsidan det ser lite konstigt ut om man bara har en bit av en häck eller?

Vi vore tacksamma om hjälp hur vi skall göra, såg att ni hade en snabbväxande häck men just för tillfälligt är jag trött på häckar när dom inte tar sig, vore tacksam för svar när ni har tid.

Mvh Marita

Odla Svarar: 

Om du nu är trött på häckar, så varför inte ett snyggt staket?

Eller så kan du kanske byta växtsort, välj t.ex. en snabbväxande häckväxt som häggmispel, ev. som friväxande.

Byt i så fall gärna jord först, det kan vara en svampinfektion i jorden om nu häcken plötslig dör.

Sylvia