Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bygga en drivbänk

Hej!
Funderar på att bygga en drivbänk. Läget kommer att vara långt ifrån vatten. Tänkte att istället för glas eller plast, kunde man ta fiberduk. Den släpper väl igenom vatten. På så vis så är risken för uttorkning mindre.

Klimatet blir väl inte som i en "riktig" bänk, men jag undrar om det är någon ide att testa detta?

Mvh Torbjörn

Odla Svarar: 

En drivbänk ger möjlighet att förbättra mikroklimatet. Ramen ger ett vindskydd och väven förstärker denna effekt samtidigt som det behåller värmen och släpper igenom vatten. Så iden är bra men det går ju också att lägga väven direkt på växterna. Väven är så lätt att den lyfts av bladen vilket inte är fallet med glas om man använder det som tak på drivbänken.

Göran