Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buxbom tappar bark

BuskskyddHej,
Har en bonsaiklippt buxbom som vi planterade för 2 år sedan. Har nu sett att den börjar tappa barken! Vad beror detta på tror du och vad kan vi göra för att den ska må bättre, för jag antar att det inte är ett friskhetstecken. Den är planterad i söder och får mycket sol på sig, vi gödslar rikligt fram till midsommar och därefter underhåller vi den med vatten. Vi bor i Mölnlycke.

Vänligen,
Sofia

Odla Svarar: 

Svårt att veta alla gånger... En idé bara: det förefaller vara skador uppkomna efter stark solstrålning, kanske i våras då det detta kombinerades med kallare nätter.

Sylvia