Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buxbom sempervirens

I våras, den 2 maj, planterade jag 93 st. "Buxbom sempervirens" som en häck ca 5st /m. Nu i aug, så har 3-4st. blivit bruna på bladen och speciellt en är mycket brun.

Vid ett samtal med min leverantör påstås det att plantorna har fått för mycket vatten. Plantorna är planterade, med en specialvattenslang med SMÅ hål som vatten kan sippra ut i, utmed en mur och ca. 20cm. från denna i mot gräsmattan. Kan det bero på för mycket vatten? De övriga är fina.

Lennarth

Odla Svarar: 

Att det skulle slå mot endast 3-4 plantor av 93 st låter lite långsökt. Så det måste nog vara något annat, men utan att se dem är det svårt att säga något. Så fortsätt att diskutera med plantskolan, du bör ju byta ut dessa hur som helst.

Sylvia