Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buxbom i kruka

Vi har fått en Buxbom i present och nu undrar jag hur vi skall övervintra denna fina växt. Den är planterad i kruka. Vi bor i Norsjö så det blir zon 7.

Tack på förhand.
Margit

Odla Svarar: 

Ställ den ljust och så att det inte blir minusgrader där den står. Den tål ner till 0 grader, men eftersom den står i en kruka, ska ju inte rötterna få frysa.

Då den är en vintergrön växt, krävs mycket ljus för att den inte ska gulna och tappa bladen. Kanske en lysrörsarmatur med dagsljusrör som lyser ca. 14 timmar på den varje dag?

Kolla vattningen då och då under vintern, den behöver vatten eftersom den har blad. Den ska vara lätt fuktig, inte blöt.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.