Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buskros 'Dronningen av Danmark'

Hej!
Döm om min förvåning när jag nu i år upptäckt att merparten av vår buskros (planterad som häck) Dronningen av Danmark transformerats till nyponros. Istället för de dubbla skålformade rosorna blommar små, enkla sköra blommor som lätt faller av. Vad har hänt? Har förädlingen gått ur och är det möjligt?

Gav en ordentlig gödselgiva samt kalk i höstas samt har vattnat med flytande Blå korn i våras. Kan det ha något med det att göra?

Besviken!

Odla Svarar: 

Nej, gödslingen har inte med det att göra. Men jag gissar att den ädla rosen har frusit bort och den "vilda" roten har tagit över. Om du kollar så ser du säkert att skotten kommer UNDER förädlingsstället. Om det inte finns några skott ovanför denna förädlingsknuta, så kommer rosen att bara växa som nyponros. Om det däremot finns även ädla skott, lönar det sig att noga nypa av rotskotten så att de ädla får chansen att växa till sig.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.