Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buskros

Hej och tack igen för ditt senaste svar.

Jag har (som vanligt) i några andra trädgårdar en buskros som jag tycker är oerhört vacker. Den skiftar i olika nyanser gult, orange rosa, aprikos någonting men inte i skarpa kontraster (som tec. Piccadilyrosen).

Jag har gått igenom er "rossida" och funnit Climbing Compassion och Alchymist.

Jag vet att Alchymistrosen inte remonterar och är kanske inte så rikblommig.

Vet du mera eller har du några andra förslag?

På förhand tack.
MVH
Bodil

Odla Svarar: 

Jag gissar att du sett just 'Alchymist', den är ganska vanlig. Tyvärr är den som du säger, engångsblommande, men med enstaka blommor då och då under hösten.

'Climbing Compassion' är inte så vanlig i odling, men skulle mycket väl kunna fungera. Den är mer åt det laxrosa hållet. Egentligen heter den bara 'Compassion', när man frågar efter den i handeln, men blir upp till 3 m hög så den passar bra som klätterros. Remonterar.

Ta också en titt på 'Dixieland Linda' och 'Mme Bérard', båda remonterar.

Sylvia