Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buskar

Hej,
jag undrar över hallonbusken, inte busken som har hallonbär, utan den andra. Den blir ganska stor och yvig. Vet du hur hög den kan bli och kan det vara en bra buske att plantera som insynsskydd? Hur brett ska man då plantera mellan buskarna?

Mvh
Åsa

Odla Svarar: 

Menar du brudhallon kanske? Men den blir med tiden väldigt utbredd. Den sprider sig med utlöpare, så det kanske inte är någon bra idé, om man inte har jättemycket plats.

Det finns många andra buskar som passar bättre, men nu vet jag inte hur ni har tänkt er det hela, så det är svårt att svara.

Sylvia