Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Budleja, Lavendel

Hej Sylvia
Vi har ett lantställe på en ö och gick på isen över idag 18/2. Jag passade på att klippa ner Lavendeln och Buddlejan. Nästa gång vi kommer dit är i maj när isen smält. I fjol klippte jag ner dessa i maj och det tyckte jag var för sent. Tar Lavendeln och Buddlejan skada att jag klippte de så här tidigt, och i så fall vad händer och vad kan jag göra åt det?

Mvh
Linda

Odla Svarar: 

Nåja, lite senare hade inte skadat, men lavendeln klarar sig nog bra ändå.

Med buddlejan hade du behövt se var de nya skotten kommer innan du klipper - det kan man ju inte se ännu utan först på våren. Men är busken stor och yvig så kommer det säkert skott så det räcker ändå.

Sylvia