Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Brunnsäpple

Hej,
vi har nyligen byggt ett hus på en gammal skogstomt på en bergshäll (zon 3). Tomten har blivit utfylld med sprängsten på sina håll så den är rätt mager men väldränerad. Här är också rätt blåsigt.

Funderar på att plantera ett äppelträd som är rätt högt, friskt och kan klara de lite svåra omständigheterna. Brunnsäpple verkar idealiskt men det är svårt att hitta  någon som säljer det på A2-stam (annan stam också för den delen). Förstår inte varför den inte finns som e-planta då den verkar så frisk.

Min fråga är tror du att det skulle vara bra med ett Brunnsäpple på vår tomt och var kan jag i så fall hitta ett?

Helena

Odla Svarar: 

Tyvärr är jag ingen äppelexpert, så jag föreslår att du frågar Sveriges Pomologiska sällskapet, det är där experterna finns! http://www.svepom.com/ och pröva med diskussionsforumet eller ring någon i styrelsen.

Sylvia