Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Brun tujahäck

Hej Sylvia!
Vi har köpt en tujahäck som är drygt 2 meter hög som vi satte i maj. Nu börjar buskarna att bli bruna. Vi har vattnat regelbundet under sommaren som de sa att vi skulle göra där vi köpte häcken. Är det så att de håller på att dö eller kommer de igen i vår?

Mvh Ulrika

Odla Svarar: 

Det är jättesvårt att bedöma skador utan att se växten i fråga.

Det bästa är om ni talar med plantskolan där ni köpte plantorna. De ska ju ha garanti så kanske det går att ordna nya plantor om de anser att de håller på att dö trots rätt skötsel. Tuja är dock bättre att plantera på våren.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.