Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bred Salix

Hej!!
Har en Salix ca 140 cm hög som växer jättebra, på bredden. Tycker nu att den tar för stor plats eftersom jag planterat den i en rabatt. Jag klipper den flera gånger varje sommar, den växer som "ogräs" på längden. Undrar nu om du tror det kommer se konstigt ut om jag klipper den som ett paraply, så jag kan utnyttja platsen under till andra växter, den är i diameter ca 120 cm så den kommer fungera som ett tak över de andra växterna i sånt fall. Rabatten är väldigt solig så det vore bra med lite skugga.

Camilla

Odla Svarar: 

Det går säkert bra att klippa den som ett paraply, pröva! Salix kommer ju igen så fort, så man vågar experimentera med den ganska friskt. Blir det inte bra så är det ju bara att låta den växa ut igen och göra en boll eller vad man nu vill, nästa gång!

Sylvia